<

У Володимирі-Волинському ГО “З’єднання борців за справедливість” виселили з офісу через їхню діяльність

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 31.05.2015 / Володимир /
Перегляди
71
/ коментарі 3

З ГО “З’єднання борців за справедливість” в односторонньому порядку достроково розірвали договір оренди.

Про це пишуть активісти  на своєму сайті.

Шановні наші читачі та прихильники! Ми тимчасово припиняємо надання правової допомоги, в зв’язку з тим, що наша громадська організація змушена покинути  орендоване приміщення за адресою вулиця Луцька,81, оскільки договір оренди орендодавцем, тобто консервним заводом, було розірвано достроково в односторонньому порядку. Звісно, причини були банальні, хоча ми більш ніж впевнені, що причина одна: ми стали чиряком на одному місці керівникам не лише влади та самоврядування, а й багатьом із правоохоронної та судової системи.

Ми звісно це все проковтнули, не сперечалися, бо добре знали, хто за цим усім стоїть.  Але китайські мудреці говорили: «Якщо ти спіткнувся і впав, це ще не означає, що ти йдеш не туди». Тобто, ми вкотре впевнилися, що обрали правильний, хоча й тернистий шлях, з якого, скільки б ми не падали, як би того комусь не хотілося, ми не звернемо. Мудреці Піднебесної вірно підмітили: «Як би сильно не дув вітер, гора перед ним не схилиться».

Однак наш сайт працюватиме в нормальному режимі, оновлюватиметься по мірі надходження матеріалів. Тому ви тут завжди для себе віднайдете корисну та цікаву інформацію про те, як борці за справедливість й надалі воюють із зашкарублою корупційною системою, в якої з часів  розвалу Союзу лише змінюються вивіски. Ми створені для того, щоб довести «безсмертним» на тепленьких посадах та корупціонерам-хапугам, які стараються відібрати в багатодітної матері тисячу гривень або не доплатити пенсію чи не надати субсидію в той час, коли самі очолюють багатомільйонний незаконний бізнес, відчувають себе недоторканими нафтовими та горілчаними баронами,  повсюдно лобіюють власні інтереси та використовують закони виключно задля задоволення своїх особистих забаганок та амбіцій. Ми по природі оптимісти та віримо, що згодом двері нашого офісного приміщення знову відкриються для тих,   хто опинився сам на сам із беззаконням.

Слідкуйте за нашими новинами і ви завжди будете в курсі діяльності нашого осередку. Про нову адресу перебування ми повідомимо додатково.




коментарів: 3
  1. Як банально. І просто. Виселили і все! За правду і справедливість. Організована злочинність не дрімає…

  2. Добряче мабуть комусь стали кісткою поперек горла. Отака і є в нашій країні правда: зробиш як скажемо – все буде добре, зробиш не так – “перекриємо повітря”. Нічого дивного. Вищестоящі таким методом завжди прагнули контролювати мас-медіа, аби вони подавали ту “правду”, яка їм принагідна. В результаті найстійкіші так і лишились незалежними, частина припинила своє існування а решта за гроші продовжують танцювати під їх дудку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер