<

У Володимирі-Волинському діти, які перебувають обліку, відвідали бібліотеку та кінотеатр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 8.09.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Аби допомогти дітям, які перебувають на профілактичних обліках,розібратися у проблемах та помилках у житті, правоохоронці організували екскурсію в центральну районну бібліотеку та кінотеатр.

Організували цікаве дозвілля працівники кримінальної міліції у справах дітейВолодимир–Волинського міськвідділу спільно зі службою в справах дітей Володимир-Волинської міської ради та працівниками Володимир–Волинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС у Волинській області, – повідомляє Володимир-Волинський МВ УМВС України у Волинській області

Працівники бібліотеки провели для молоді змістовну екскурсію: нагадали історію рідного міста, розповіли чимало цікавих фактів та познайомили із життям відомих діячів історії, культури та мистецтва. Підлітки відкрили для себе нові імена письменників та дізналися про жанри літератури.

Насамкінець у місцевому кінотеатрі діти переглянули повчальну кінострічку. Фільм викликав у юної глядацької аудиторії жваве обговорення.

– Дітей, які ступили на хибну стежину, не втрачаємо із поля зору. Працюємо із ними, виховуємо не тільки профілактичними бесідами, але й намагаємося долучити до культурних цінностей – зазначив оперуповноважений відділення кримінальної міліції у справах дітей Микола Боярчук. – Наше завдання, як наставників, допомогти молоді усвідомити важливість навчання та навчити правильній правовій поведінці в суспільстві, а також виховати інтерес та повагу до історичної спадщини країни та її культурних надбань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер