<

У Володимирі-Волинському депутат пропонує демонтувати радянський обеліск та встановити на його місці фонтан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 9.08.2016 / Володимир /
Перегляди
460
/ коментарів 25

Радикально реконструювати площу у центрі Володимира-Волинського, демонтувавши радянський обеліск та встановивши на його місці фонтан, пропонує депутат міської ради Сергій Барщевський.

Про це Сергій Барщевський розповів власкору «Вголосу».

«Центральна площа нашого міста має зазнати значних позитивних змін. Я пропоную перенести обеліск і на його місці встановити фонтан. Нам взагалі потрібне одне місце, своєрідний пантеон, де б були зібрані усі пам’ятники, які покликані віддати шану нашим героям.

Також пропоную, зробити як у Луцьку на вулиці Лесі Українки – зняти асфальт і дістати з під нього стару бруківку. Потрібно спробувати поєднати історичне мощення та сучасне. Площа має бути озеленена, заквітчана, а натомість нині вона нагадує плацдарм для військових.  Центр міста має слугувати для відпочинку містян, гостей та туристів. Площа має бути цікавою та привабливою, а ми, провівши реконструкцію, будемо мати чим гордитися», – зазначив Сергій Барщевський.




коментарів: 25
  1. Того дурня треба демотувати. Чмошнік ховався від воєнкома тягаючи папіроски в польшу, при тому тягнув з бюджету грошенята як безробітний.
    Ще в мудака рот відкривається щоб таке ляпнути. А слелу загиблим а АТО також знести?
    Коли вже тих підарів повивозять?

  2. Мені здається що цого безмозглого депутата потрібно відправити на обстеження голови.

  3. І я за знесення. Ганьба. Скульптурний комплекс окупаційної доби. Там є чавунний щит зі номером 90 Прикордонного загону ПВ НКВД. Ті кати, ночами, переодягнувшись у форму УПА вирізали і палили українські та польські села. Ви хлопці, не знаючи ані власної, іні чужої історії краще б змовчали. На території автостанції, за валами городища, є споруда тюрми НКВД СССР, а навколо неї – братські могили із тисячами і тисячами до цих пір непохованих і невинно замордованих поляків, українців, євреїв… У 1946-1947 роках на землі, де тепер універмаг, стояла шибениця на “6 вішальних місць” на якій радянська влада страчувала інтелігентів, патріотів, вояків УПА і “Батальйонів хлопських”, селян що не хотіли йти до колгоспів, православних і греко-католицьких священиків… Вам мужики, рука не всохла, писати на підтримку ката і загарбника у час війни із Росією?

    • Видно це писала людина чиї батьки не воювали з фашистами, а були їх поплічниками під час 2 світової війни і хто сам і його родичі про АТО зають тільки із ЗМІ неприймаючи ніякої участі, адже там стріляють. Ну а хто знищував Поляків то Польша визначилась рішенням сейму. Обеліск же для тих хто віддав життя воюючи з фашизмом і поруч ті хто віддав своє життя воюючи на сході України, на відміну від вас Анатоль.

  4. Я этого парня лично не знаю,а то столько негатива в его сторону… но считаю, что его слова достойны внимания. Почему не озеленить площадь и не украсить ее? Разве мы не любим говорить как красиво в Луцке. какие красивые улицы во Львове? А чем хуже наш Владимир?

    • Наше місто не Львів і не Луцьк, воно має своє неповторне обличчя та історію.Площа – це теж частина історії, мені вона подобається такою як є

  5. Нероба, нехлюй, держинебритаморда! Що ти путьового написало, життя ще не бачоло, гроби воно буде трогати! Може доску АТО тоже забрати?

  6. Де военком, чого воно не служить? Що зробило для міста як працівник, як батько, як сімянин,як мужик врешті-решт? Чи знаєш ти депутатішка скільки горя ті родини відчули і в роки ВВВ, і зараз. Перенесете в якусь глушь,де ніхто і не згадає тих хлопців?

  7. Чого малий депутат так загиблих не хоче бачити перед очима на площі, є слух, що був в столиці на гей-параді? Ото да!

  8. Де военком, чого воно не служить? Що зробило для міста як працівник, як батько, як сімянин,як мужик врешті-решт? Чи знаєш ти депутатішка скільки горя ті родини відчули і в роки ВВВ, і зараз. Перенесете в якусь глушь,де ніхто і не згадає тих хлопців? А?

  9. Helen, Нихто не каже що не треба площу реконструювати, але можна шану оставити, не чіпаючи померлих. Можна плац розробити, зелені насадити, лавочок, ще хай щось там в горкомі подумають. А то що ж за ідеї – знести??? Дуракі чи шо

  10. Нічого святого в голові нема. Себе перенеси кудись. Вже з тим фонтаном подуріли – носяться, як з писаною торбою. Ніби в місті інших проблем не існує. Схаменіться.

    • раз депутати проголосували за те , щоб виділити 100 тисяч грн тільки за проект , то треба думати куди ж той фонтан поставити хоч на папері , ну а далі фонтан можливо потяне ще 2 – 3 мільйони народпарку них грошей , ну а місце йому точно не в парку біля смердючого потічка …

  11. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВЖЕ НАША ВЛАСТЬ РЕКОНСТРУЮВАЛА ВУЛ. ШЕВЧЕНКА ПО ЯКІЙ НЕМОЖЛИВО ЇХАТИ ВГАТИЛИ КУПУ ГРОШЕЙ НА ПАПЕРАХ А ДРУГИЙ ШАР КАМІННЯ РОЗТЯГНУЛИ ПО СВОЇХ МАЄТКАХ БО КАМІНЬ ЦІННИЙ ГРОШІ ВІДМИЛИ ЗАРАЗ ЩЕ Й НА ФОНТАНІ ТА НА ПЛОЩІ ПІДНІМУТЬСЯ. ЦЕ ЩО ПОТРІБНО МАТИ В ГОЛОВІ ЯКЕ СМІТТЯ ЩОБ ВИСОВУВАТИ ТАКІ ІДЕЇ ЯК ЗНЕСЕННЯ ОБЕЛІСКА.
    ЧИ ВІН ЗНАЄ цей ДИПУТАТ ЧИ ЯК ЦАРЬОВ (в смисле) КОЛИ РОЗПОЧАЛАСЬ ДРУГА СВІТЛОВА ВІЙНА І СКІЛЬКИ ЖІТТІВ ВОНА ЗАБРАЛА.

  12. покращення має бути в мозгах депутатів.Трогати могили гріх,що іншого місця у місті немає.

  13. Зараз якраз час ставити фонтани!Вже ВСЕ в місті зроблено,тепер про це можна подумати!Дибіли!

  14. А я хочу фонтан!!!щоб розгребстись у місці завдяки вам,розгребіться спочатку у себе вдома!!!

  15. На 100% підтримую рішення цього депутата .Ніде в світі крім совка ,а особливо Раші не роблять з площ могилки ,це не значить ,що здійснюється наруга над воінами ВВВ ,для іх поховання існують цвинтарі ,тим більше що під цією стеллою ніхто не похований .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер