<

У Володимирі-Волинському чоловіка, який скоїв убивство намагаються визнати не осудним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 22.06.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Уродженець Російської Федерації, який довгий час проживав на Волині та має українське громадянство, у минулому році зарізав свого товариша. Однак тепер волинський суд визнав вбивцю неосудним.

Злочин, у якому звинувачують чоловіка був скоєний у лютому 2014 року. Тоді підсудний посварився зі своїм товаришем, а потім двічі вколов свого товариша тростиною-стилетом. В результаті цього потерпілий помер, – пише Під прицілом.

Судмедексперти встановили, що смерть чоловіка настала від наскрізного поранення серця.

В ході слідства правоохоронцям вдалося з’ясувати, що у 1986 році підсудний придбав тростину з вмонтованим металевим лезом, яка вважається прихованою холодною зброєю. Тростину-стилет чоловік зберігав у себе вдома, а впродовж останніх кількох років сусіди частенько бачили, що він ходив із тростиною.

Під час судового розгляду Володимир-Волинський міський суд встановив, що після скоєння злочину обвинувачений захворів на психічну хворобу, а тому він є неосудним. З цих підстав прокурор Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури подав клопотання про застосування до підсудного заходів примусового лікування у психіатричній лікарні до виходу його із хворобливого стану. Своє клопотання прокурор мотивував тим, що в обвинувачений має нервові розлади, за яких чоловіка, згідно з законодавством, судити не можна.

Тому, враховуючи ці обставини Володимир-Волинський міський суд ухвалив застосувати до обвинуваченого заходи примусового лікування у психіатричній лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер