<

У Володимирі-Волинському чоловік захищаючи свою квартиру ледве не втрапив до в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 7.08.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Квартиру, в якій волинянин, уродженець Вірменії, мешкав з дружиною та трьома малолітніми дітьми, виконавча служба за борги виставила на прилюдні торги. Покупець на помешкання знайшовся швидко.

Проте господар квартири вирішив так легко не здаватися та поскаржився в суд. Володимир-Волинський міський суд задовольнив позов і визнав торги недійсними. Однак новий власник помешкання вже в Апеляційному суді домігся того, що його претензії на квартиру визнали законними, а сім’ю з п’яти осіб вирішили з квартири виселити, – повідомляє видання “Під Прицілом”

Отож, довго не зволікаючи, вже через два дні після рішення суду новий господар, прихопивши з собою ще трьох чоловіків, вирушив на придбану квартиру, щоб замінити замки в дверях. Та нагодився він невчасно, бо саме цього дня маленька донька попереднього власника святкувала день народження, тож на святкування посходилися родичі з дітьми. Але це чоловіків не зупинило, і вони безцеремонно почали міняти замок на вхідних дверях, знімаючи при цьому свої дії на камеру.

Збентежена господиня зателефонувала чоловікові та попередила про непроханих гостей. Вочевидь це дуже його розсердило, бо він притьмом кинувся додому. Забігши у квартиру та побачивши непроханих гостей чоловік дуже розлютився та кинувся виганяти нахаб з помешкання. В кінці кінців йому все ж вдалося витурити «загарбників».

Ображений покупець квартири намагався у Володимир-Волинському міському судді довести, що йому погрожували ножем, порізали та побили. Спільники підтвердили його слова. Проте, висновки судово-медичної експертизи спростували покази свідків про те, що потерпілому були завдані ножові різані рани та вибитий зуб.

Поки йшло досудове розслідування, Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ скасував рішення Апеляційного суду, визнав торги недійсними та залишив квартиру попередньому власникові.

Не забарилося й рішення суду про бійку – оцінюючи зібрані у справі докази в їх сукупності, Володимир-Волинський міський суд врахував, що закон гарантує громадянам право на необхідну оборону від суспільно небезпечного посягання незалежно від можливості уникнути його або звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади. Таким чином суд виправдав підсудного за відсутністю в його діях складу злочину.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер