<

У Володимирі-Волинському чекають на гарячу воду. Коментар головного інженера теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 26.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 11

Вранці, 26-го квітня міський голова Петро Саганюк повідомив, що вже увечері жителям Володимира-Волинського подадуть гарячу воду. Відповідні рішення вже прийняті на комунальному підприємстві теплокомуненерго.

Проте в коментарях до попередньоопублікованої статті наш читач зазначив таке:

“Гарячої води у Володимирі сьогодні нажаль не буде. Тому, що головним інженером ПТМ – нароним обранцем Жуком на цю хвилину заблокована робота по запуску котелень. Весь колектив підприємства з 8:00 і до цього часу чекає під дверима цього “великого теплоенергетика” поки він розпише власні зауваження на наказі директора про подачу гарячої води. Таким чином наряд допуску до роботи відповідних осіб Жуком не підписаний і мотивуючи цим він погрожує криміналом майстрам та операторам у разі пуску котелень без цього документу. Зі слів майстрів технічно не можливо з цієї хвилини нагріти необхідну кількість води та вчасно подати її людям.”

Журналісти інтернет-видання “БУГ” у телефонному режимі зв’язалися із головним інженером Ярославом Жуком, щоб  дізнатися деталі.

“Наказ я підписав о 11:45, а зараз готуємося подати гарячу воду о 17-й годині. Звичайно, у мене були зауваження до наказу, але сказали сьогодні подати воду і це ми зробимо. Вже запустили 4 котельні із 8-ми: Поліської Січі, Академіка Глушкова, Луцька,106 та Старицького. Котельня – це не чайник, тут необхідно перевірити автоматику та здійснити безпечний пуск. Запускаємо із порушеннями: у нас неукомплектований штат операторів і працівників. Завтра зранку збиратимемося щоб вирішити це питання” – зазначив Ярослав Жук.

Нагадаємо, що гарячу воду планують подавати у Володимирі-Волинському до 2-го травня включно (святкові дні) із 6:30 до 23-ї години. Після свят буде визначено три дні для подачі води.




коментарів: 11
  1. Гнати Жука в три шиї, от пявка присосалась і кров народну випивае.Як був л@йном так ним і залишиться!!!

  2. Самонеміч Зинкевича вже зовсім ох…їли, нехай заберае того Жука до себе в обл.раду. там таким клоунам і місце!!!

    • видно добре наступив Жук на хвіст декому , зокрема і Іванці і ак 47 раз така реакція !?

    • кажуть самопоміч чи самонеміч як видно з іхньої поведінки по сесіях
      дійсно беззуба , навіщо вона така для громади міста , скоро будуть всі ходити під папіком !

    • не дивлячись на складні відносини між Саганюком і Жуком сьогодні технічна служба , очолювана Жуком не підвела владу , по стовідсотковій інформації гаряча вода була подана по всіх котельнях точно 17-00 , працівникам тезнічної служби – пятірка !!!!!!!

  3. ах ти Софія , чи Антоній з довгими ногами , краще скажи коли вже зварганиш фінансовий план теплокомуненерго, а то не дочекаються працівники підприємства , вже ж квітень закінчується , бо підприємство вже на межі краху , вже дали окремий кабінет , меблю, кажуть ,за 300 доларів , допомогу на оздоровлення , влада не зачіпає , створені всі умови , а де результат ?

    • ну-ну .більш за все травня ціна на гарячу воду зросте на 60-70 % ,
      ото вже люди будуть раді такій воді і Гройсману і Саганюку !!!

      • Слухай, Жучара, до чого тут вартість? Хто хоче – той користується. Якщо за опалення підняли ціну,то можна подумати люди в холоді сиділи… Дебілко, лікуй голову.

  4. Казали робочі що нова директорка тупа як валянок!!!І нашо таких приморочених ставити?

    • воду то дають , але якою ціною – ціною роботи операторів без потрібного відпочинку після ночей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер