<

У Володимирі-Волинському будуть збирати підписи для ініцюювання громадського обговорення щодо жахливого стану доріг в області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 10.03.2017 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 3

В суботу, 11-го березня, на центральній площі Героїв у Володимирі-Волинському один з ініціаторів проведення громадського обговорення у Волинській ОДА Андрій Кандиба збиратиме підписи містян на підтримку проведення вказаного заходу. 

“Завдяки “наполегливій” праці та неналежному утриманні доріг, ми ініціюємо зустріч із посадовими особами Волинського краю, а також балансоутримувачами наших доріг, щоб врешті-решт розібратися із катастрофічною ситуацією, почути головні причини невиконання прямих обов’язків та ймовірно прийняти разом і кадрові рішення стосовно них усіх. Оскільки ми мучимо всі разом автівки і себе кілька років, то щиро запрошуємо і чекаємо підтримки, а саме: нотування доповідей від керівників під час слухань – від представників прокуратури, відділу по боротьбі з економічною злочинністю, поліцію, фіскальну службу та інших, прямо чи опосередковано причетних до контролю.

Отож для цього нам необхідно: 1. Вашу згоду на підтримку проведення слухань, а саме ПОСТАВИТИ ПІДПИС під РОЗДРУКОВАНИМ зверненням. Запрошую колег, знайомих, громадських активістів, голів Громадських Організацій та керівників управлінь на місцях приєднатися до цього феєричного дійства.” – йдеться в дописі в соціальній мережі Фейсбук.

Як зазначив підприємець Кандиба, у Володимирі-Волинському, 11-го березня об 10-й годині всі небайдужі мешканці міста зможуть підписати звернення губернатору області. Щоправда збір підписів на площі триватиме лише 30-ть хвилин.

Також, до збору підписів долучилися міста Нововолинськ (Руслан Влодарчик, тел 0679114489, Володимир Романовський), Любомль та Ковель (Олександр Мельник, тел. 0676871556).

“Ми в край не задоволені станом доріг в області. Чомусь, такі погані дороги лише у нас (для прикладу у Львівській області кращі). Обурює, що із снігом зійшов асфальт на всіх ямах, котрі латали перед початком зими… А наше обласне керівництво: Гунчик (голова Волинської ОДА – ред), Мирка (керівник управління інфраструктури при ОДА – ред.), Посполітак (керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області – ред.) ніяких конкретних дій не приймає. Вони зараз проведуть черговий ямкомий ремонт, якщо це так можна назвати…. Ми хочемо, щоб відбулося громадське обговорення і ми разом вияснили в чому проблема,” – розповів Андрій Кандиба.




коментарів: 3
  1. Виходьте і в неділю і поширюймо на інші селища, міста області. Вже таки дістало… Гроші на депозитах, з них стриже собі вершки Київ , а ми в болотах губимо техніку, взуття і здоровя
    . Люди підтримають точно.

  2. Якби злодійсько-бандитська влада не кроала ,то таких доріг би не було .Подивіться на вул Шевченка ,та й Ковельська ще не доведена до толку ,а вже є ямки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа