<

У Володимирі-Волинському та Нововолинську виборці намагались сфотографувати бюлетні [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 21.04.2019 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 8

На виборчій дільниці № 070974, розташованій у місті Володимир-Волинський (округ №19) в приміщенні управління з газопостачання, була спроба сфотографувати бюлетень. Схожу ситуацію зафіксували у Нововолинську на виборчій дільниці №071113, що в приміщенні ЗОШ №2.

Про це повідомляє Громадянська мережа Опора.

Виборець зайшла у кабінку для голосування, однак не повністю закрила ширму. 

Відтак, спостерігач ОПОРИ та член ДВК, у полі зору яких знаходилася кабінка, помітили, як жінка дістала телефон, аби сфотографувати бюлетень. 

Член ДВК зробив зауваження виборцю та пояснив, що знімкувати бюлетень заборонено. 

Жінка відповіла, що цього не знала, та продемонструвала члену ДВК та спостерігачу ОПОРИ галерею із фото, щоб довести, що так і не зробила світлини. Тож інциденту вдалося запобігти.

Станом на 11:45 на дільниці проголосували 200 осіб із 1600. Також на дільниці працює два спостерігачі.

Крім того, схожа ситуація трапилась у м. Нововолинськ на виборчій дільниці №071113,що в приміщенні ЗОШ №2

Спостерігач помітив, як виборець сфотографував бюлетень. На цю ситуацію відреагувала голова ДВК: спершу запросила чергового на дільниці правоохоронця для з’ясування обставин, а тоді викликала слідчо-оперативну групу. Наразі тривають слідчо-оперативні дії.




коментарів: 8
  1. А де написано, що заборонено фотографувати бюлетень? Я б послав тих спостервгачів

    • Для бездарі , яка порушує закон Про вибори Президента України, не ходячи на дебати на суспільному ТВ, а також порушує Закон, показуючи виборчий бюлетень з результатом, а також його тупому електорату пропоную почитати ст. 7 вищезазаначеного закону. Гарно починаєте. Цвіточки вже пішли. Будуть і ягодки. Ще не президент, а закон вже порушуємо. Гарний початок

  2. То право кожної людини чи фотографувати чи ні… Але сама держава порушує закон,так як вам дають бюлетень і він має номер,потім під тим номером записують ваше прізвище та та корешок залишають в себе і таким чином любий хто завгодно може взнати як ви проголосували. Ось така таємність….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця