<

У Володимирі-Волинському збудують сучасний спортивний об’єкт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 1.04.2019 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

80-річний ювілей школа № 1 у Володимирі-Волинському, найпевніше, відзначатиме із новозбудованим спортмайданчиком на її території. Кошти на ці потреби надійдуть з державного бюджету за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя. Також рівноцінно долучилася до співфінансування проекту і міська рада. 

Як розповів парламентар під час зустрічі з директором освітнього закладу, саме завдяки батькам учнів та активній позиції колективу установи, через кілька тижнів розпочнуться роботи із облаштування міні-футбольного поля з поліуретановим покриттям.

«Поспілкувавшись із директором школи, ми зрозуміли, що саме на цю територію вміщується такий спортивний об’єкт. Плюс – поруч спортивні споруди, які були вже до того встановлені. Це буде такий комплекс, щоб діти зі школи, з мікрорайону мали б можливість займатися спортом, відпочивати. 300 тисяч гривень надійде з державного бюджету, 300 тисяч виділить Володимир-Волинська міська рада. Працюємо над тим, щоб у перспективі кожна школа Володимира-Волинського мала біля адмінспоруди такий спортивний комплекс. І тоді ми перейдемо до інших завдань, які ставитимемо спільно з міською радою», – сказав Ігор Гузь.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук підтвердив, що спільними зусиллями реалізується амбітний проект.

«Це вже буде третій майданчик такого типу при школах нашого міста. Приємно, що не вперше до цієї справи долучається народний депутат Ігор Гузь. Він сприяє у виділенні коштів на зазначені цілі. Надіюся, дітям приємно буде перебувати на території рідної школи», – переконаний він.

Як розповіла директор школи Людмила Самусєва, «взагалі на території школи донедавна спортивного обладнання не було». На сьогоднішній день, дякуючи Ігорю Гузю, вони мають гімнастичний і дитячий майданчики.

«А тепер ми говоримо про спортивний майданчик, про який мріяли на території школи. І ось нарешті є змога здійснити нашу мрію. Це – універсальне поле, яке міститиме баскетбольні щіти, поле для волейболу і гри у футбол», – розповіла вона.

У школі навчається 514 учнів. Окрім майданчиків, за сприяння Ігоря Гузя для потреб навчального закладу придбали меблі та крейдо-маркерну дошку. Закупили ще й верстати у кабінет трудового навчання і техніку. Загальна сума витрат – понад 100 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер