<

У Володимирі-Волинському запрацювало «єМалятко»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 14.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському батьки новонароджених малюків мають можливість скористатися комплексною послугою «єМалятко». Вона уже доступна у пологовому будинку міста, Володимир-Волинському відділі ДРАЦСу, а найближчим часом надаватиметься і у ЦНАПі.

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

Першою у нашому місті «єМалятком» скористалася мама новонародженого Анна Сороколітня (до слова, обоє батьків малюка – військовослужбовці), відзначивши, що ця послуга досить зручна, адже документи на дитину оформили одразу і не довелося нікуди йти та збирати гору паперів.

Прямо в пологовому будинку породілля отримала ряд державних послуг: реєстрацію народження (видача свідоцтва про народження), реєстрацію місця проживання (прописка), реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (присвоєння ідентифікаційного коду), внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому. А також мамі відразу призначили державну соціальну допомогу при народженні дитини, яку вона уже незабаром отримає на банківську картку.

Бувають і випадки, коли батьки дитини, перебуваючи у пологовому, ще не визначилися з її іменем, тому при виписці додому не готові провести державну реєстрацію. Такі сім’ї можуть у будь-який зручний для них час звернутися за отриманням цієї комплексної послуги у місцевий відділ ДРАЦСу, а уже зовсім скоро у й ЦНАП.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа