<

У Володимирі-Волинському замість жіночого монастиря буде чоловічий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 26.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В історичному Будинку Митрополита, на території Святої Софії Київської, 24 червня відбулося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви (Православної Церкви України).

Під час засідання вирішувалося питання стосовно Монастиря Різдва Христового, що у місті Володимирі-Волинському, – інформує сайт ПЦУ Володимир-Волинської єпархії.

Було заслухане прохання Преосвященного Матфея, єпископа Володимир-Волинського і Турійського, про внесення змін до назви та статусу Релігійної організації «Свято-Різдва Христового жіночий монастир Володимир-Волинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)».

На засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви (Православної Церкви України) ухвалили рішення змінити статус Свято-Різдва Христового жіночого монастиря на чоловічий монастир та змінити назву Релігійної організації «Свято-Різдва Христового жіночий монастир Володимир-Волинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)» за адресою Волинська область, м. Володимир-Волинський, вул. Миколаївська, 14 на назву Релігійна організація «Чоловічий монастир на честь Дванадцяти Апостолів Володимир-Волинської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)» за тією ж адресою.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця