<

У Володимирі-Волинському заборонили роботу ринків на час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 18.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

18-го березня відбулося позачергове засідання сесії Володимир-Волинської міської ради. Депутати проголосували за план заходів із протидії поширенню захворювань, спричинених коронавірусом, у тому числі і за заборону роботи до 3-го квітня усіх типів ринків у Володимирі.

Окрім ринків, вирішили заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення.

Під заборону не підпадає роздрібна торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами та кормами для тварин, засобами зв’язку.

Також не заборонено провадження банківської та страхової діяльності, торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо:

Верховна Рада прийняла закон щодо запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа