<

У Володимирі-Волинському за 2019 рік було стерилізовано 270 безпритульних тварин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 3.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 6

Знизити популяризацію тварин-безхатьків у Володимирі-Волинському шляхом стерилізації взялися волонтери спільно з владою. Їхніми силами та коштом міського бюджету у 2019-му році було стерилізовано 270 тварин з вулиць міста.

Про це під час апаратної наради 3-го березня розповів перший застуник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

За його словами, напередодні до нього на прийом завітала група волонтерів. Було домовлено умовно поділити місто на десять частин та завершити роботу по стерилізації.

Кілька років тому для стерилізації у місто запрошували комунальне пілдприємство «Ласка» з Луцька, проте були нарікання.

За роботу взялися волонтери, які везуть тваринок до ветлікарні і там здійснюють стерилізацію.




коментарів: 6
  1. Стирилізація , одна із схем крадіжки грошей з бюджету тому , що безпритульні тварини з міста не зникли , а проконтролювати схему неможливо.

    • Пишіть коментарі, будь- ласка, під постом , а не під публікацією. Можливо, ви знаєте інакший вихід, як зменшувати популяцію тварин в місті- з радістю прислухаємось до ваших порад!

    • Дуже була б рада побачити Вас пане Олександре в числі волонтерів які стерилізують тварин за програмою і наживаються на цьому. Чи не хотіли б і Ви подивитись на волонтерство з середини? Чи вмієте тільки писати коментарі сидячи на дивані?

  2. Бо люди і далі жаліють своїх домашніх улюбленців, і дають народжувати. А небажане потомство викидають, як сміття! От тому, і кількість безпритульних лише зростає в геометричній прогресії!!!

  3. Можу порекомендувати священика з Рівненщини, який має ефективні засоби для боротьби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця