<

У Володимирі-Волинському з’явився ще один магазин напівфабрикатів «Family Тісто»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:05 | 5.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
304
/ Коментарі відсутні

У Володимирі за адресою вулиця Ковельська, 52 відчинився ще один магазин напівфабрикатів мережі «Family Тісто». Зручне розташування та оновлений асортимент продукції – це про новий заклад.

Пропонують різноманітний асортимент напівфабрикатів. Це і вареники та пельмені, млинці та чебуреки з різноманітними начинками, котлети, голубці, сирники, ліниві вареники, піца. Новинками є бургерні котлети, тефтелі, ковбаски гриль, шашлик зі свинини та курятини, тортеліні та супові набори.

«Family Тісто» потурбувалося і про здорове харчування: налисники, пельмені і вареники виготовляють також із цільнозернового борошна з легкими некалорійними начинками.

Власниця закладу Олена Романюк розповідає, що прагнуть зекономити час господинь, але при цьому мати можливість нагодувати свою родину стравами домашньої кухні. Тому їхнє гасло – «Дбайливими руками». Продукцію в новий магазин у Володимирі привозять із першого закладу, де готують її на очах у покупців за прозорою стінкою.

Магазини «Family Тісто» є ще на вулиці Ковельській, 181 у Володимирі та на проспекті Дружби (за старим виконкомом) у Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок