<

У Володимирі-Волинському з 15 липня кафе та ресторанам дозволили приймати відвідувачів у залах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 14.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Закладам громадського харчування Володимира-Волинського з 15-го липня дозволили приймати відвідувачів всередині приміщень.  До цього часу кафе та ресторани міста мали можливість працювати у режимі доставки або ж приймати відвідувачів лише на відкритих терасах.

Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії ТЕБ і НС 14-го липня.

Відновити роботу закладів громадського харчування з обмеженням в часі (з 7:00 до 23:00) дозволяється внесенними змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 20-го травня 2020 року №392.

За словами медиків, ситуація з коронавірусом у місті є стабільною. Місто минуло пік захворюваності на коронавірус на початку червня.

“За тиждень екстрених звернень всього 5-6. Було виявлено захворілих в установах “Гербор”, ТМО, ЦПМД, відділі поліції, магазинах, декілька перукарень, у соцпрацівника терцентру. Ситуація по останьому закриється 17 липня”, – сказав санлікар Валерій Онищук.

Працівники Держпродспоживслужби проведуть обастеження закладів громадського харчування на дотримання заходів карантину, зазначили під час комісії.

“Будемо пробувати давати можливість бізнесу працювати. Тиску не треба, але треба перевірити дотримання карантинних заходів після відкриття”, – сказав головуючий на засіданні перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер