<

У Володимирі-Волинському вишикувався натовп людей перед входом до секонд-хенду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 25.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
353
/ коментарів 9

Попри посилення карантину в області, у Володимирі-Волинському зранку 24-го червня в черзі до магазину «Євро Секонд Хенд» утворилося чимале скупчення людей. Частина із них – без засобів індивідуального захисту.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Автор фото та відео зауважує, що магазин знаходиться на вулиці Ковельській. Видно, як біля входу до магазину секонд-хенду скупчилося кілька десятків людей.

Зауважимо, що відповідно до правил карантину, відвідувачі у самому магазині та в черзі мають перебувати у масках, а також має бути дотримана дистанція між людьми. Контролювати це мала б адміністрація закладу.

Нагадаємо, регіональна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити карантин та посилити протиепідемічні заходи з 22 червня на території Волинської області.

Читайте також:

Фото дня: у Володимирі-Волинському вишикувалася щільна черга за секонд-хендом




коментарів: 9
  1. ще толпа бабусь не відлупила тих барижних фраєрів що першими пруться за шмотками?)

  2. Ну закінчився у людей одяг за період карантину, а як рухатися в Європу та й без єврошмоток? Зрозумійте врешті

  3. Не від хорошого життя, люди там стоять. З нашими “гідними” зарплатами, можна місяць працювати на хорошу фірмову футболку, яка не розлізеться, після першого прання. А на секонді, якщо пощастить, її можна купити за копійки.

    • купити за копійки і перепродати втридорога!знаю таких бариг, які скуповують по секондах одяг в перші дні, а потім на ринку його ще й продають з наваром.

    • То ти один з тих модників.стрінгі і плавкі в тебе класні!:)шкарпетки теж круті:)))

  4. Всі на базар за китайськими “єврошмотками”! Навіщо за копійки на “гумці” купувати фірмові речі? Підтримаємо вітчизняних підприємців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер