<

У Володимирі-Волинському випускникам Університету третього віку вручили сертифікати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:38 | 15.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

14-го червня відбувся випускний в Університету третього віку, що діє при Володимир-Волинському територіальному центрі соціального обслуговування громадян. 

Про це йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

З піднесеним настроєм і букетами квітів випускники Університету третього віку зібралися  у культурно-мистецькому центрі, щоб прийняти теплі слова вітань, поринути у приємні спогади та отримати сертифікати про закінчення курсу навчання.

Вручення сертифікатів випускникам відбулося в урочистій атмосфері, їх щиро привітав секретар Володимир-Волинської міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський. Після святкових вітань він вручив сертифікати випускникам.

Як зазначалося, цьогоріч за різними дисциплінами в Університеті третього віку навчалися 120 слухачів, які мали змогу отримати нові знання на факультетах “Історичного краєзнавства”, “Іноземних мов”(польська та англійська), “Основи медичних знань”, “Основи інформатики та комп’ютерних технологій”, Основи  здорового способу життя” (за напрямками АРТ-релакс, танцювальний), “Основи психології та етики”, “Основи релігієзнавства”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця