<

У Володимирі-Волинському виявили труп чоловіка, який пролежав в квартирі півтора року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 31.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

В одній з квартир на вулиці Гайдамацькій у Володимирі-Волинському виявили тіло чоловіка. За попередньою інформацією тіло пролежало в квартирі півтора року.

У поліції, в коментарі для журналістів БУГу, розповіли, що тіло виявили родичі померлого. Зокрема не могли зв’язатися і потрапити в помешкання, після чого викликали правоохоронців.

57-річний чоловік останній раз виходив на зв’язок 9-го січня 2018 року.

В поліції зазначили, що при огляді тіла явних ознак насильницької смерті не виявлено. В результаті тіло було направлено на проведення судово-медичної експертизи з метою встановлення остаточної причини смерті.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Також, в поліції зазначили, що скоріш за все сусіди понад рік не звертали увагу на зниклого сусіда.




коментарів: 6
  1. В одній з квартир!!!!!! Це ж не в хаті, що окреме подвір’я, ніхто не ходить під вікнами… Квартира, є сусіди, рік… Тіло розкладалось, це ж який сморід.. і що ніхто не чув і не бачив. Просто брєд))))

  2. брррр, закон парних випадків, явно везе останню добу нашим правоохоронцям та судекспертам напіврозкладені трупи тягати

  3. Ти, майстре, спочатку в себе дома чистоту наведи. Потім візьмись за чистоту власної макітри, а вже потім про загал думай.

  4. А в поліціі не зазначили ,що рік тому приходили і опитували сусідів про зниклого і говорили ,що його подали в розшук ,а на пропозицію вскрити двері ,сказали ,що це приватна власність?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер