<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі-Волинському виявили ще один випадок коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 12.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

11-го квітня були отримані результати ПЛР-діагностики, що підтвердили захворювання коронавірусом у мешканки Володимира-Волинського.

Попередньо біоматеріали жінки були відправлені на аналізи методом ПЛР у лабораторію в місті Луцьк. Тестування методом полімеразної ланцюгової реакції остаточно показало, що вона уражена коронавірусом, повідомляють на офіційному сайті міста.

Хвора не відносяться до кола контактних осіб мешканців Володимира, які захворіли раніше.

Як стало відомо БУГу, у жінки наразі нема симптомів захворювання. Вона вже перехворіла. Медики і поліція відслідковують контакти володимирчанки.

Жінка знаходиться на самоізоляції.

Як повідомляють на сайті Волинської ОДА, у Володимир-Волинському районі, станом на 12-те квітня підтверджено 6 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, раніше вірус виявили у жінки та її родини, які мешкають у місті і районі.

Ще один випадок коронавірусу підтвредили у жительки Устилуга 12-го квітня.

Через ситуацію, що склалася, просимо мешканців міста залишатися вдома. Без крайньої необхідності не виходьте на вулицю, чітко дотримуйтеся рекомендацій лікарів, відповідально ставтеся до всіх карантинних заходів.

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа