<

У Володимирі-Волинському виявили новий випадок коронавірусу: хвора лікуватиметься в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 4.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Всього від початку пандемії у місті Володимир-Волинський та Володимир-Волинському районі зареєстровано 53 випадки захворюваності на СOVID-19, з яких 21 у жителів міста,  32 – в жителів району. Одужали 14 осіб, зафіксовано 2 летальні випадки. 

Станом на 4-те червня в активній стадії хвороби – 37 осіб. Серед них: 15 жителів Володимира-Волинського та 22 жителів району. 4-го червня лабораторно підтверджено новий випадок COVID-19 у жительки Володимира-Волинського, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Отримано ще один позитивний результат дослідження, проведеного методом полімеразної ланцюгової реакції на виявлення вірусу COVID-19 у 65-річної мешканки Володимира. Уже відомо, що хвора буде госпіталізована у КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”.

Наразі 5 пацієнтів знаходяться на стаціонарному лікуванні в КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”, 1 – в КП “Луцька обласна інфекційна лікарня”, 30 інших – на самоізоляції вдома.

Також повідомляють, що 3-го червня через симптоми ГРВІ у Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги та територіальне медичне об’єднання звернулися 17 осіб, з них 4 – діти. 

Через сімейного лікаря в ЦПМД звернулись 16 хворих, у ТМО – 1. Госпіталізовано 1 особу. 

Загалом станом на 3 червня кількість громадян, що через симптоми ГРВІ звернулися за медичною допомогою в лікарняні заклади Володимира-Волинського, становить 792 особи з міста і району, 249 із них – діти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця