<

У Володимирі-Волинському встановлять нову інсталяцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 9.04.2019 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарів 13

У Володимирі-Волинському встановлять нову інсталяцію “Я люблю Володимир”, замість попередньої, яку майже рік тому знищили вандали. Наразі оприлюднили два можливі варіанти інсталяції.

Головний архітектор міста Тарас Киба розповів, що для нової інсталяції кошти виділені з держбюджету за сприяння нардепа Ігоря Гузя.

На розгляд громадськості представили проекти двох місцевих авторів – художника Івана Сакуляка та архітектора Андрія Гнатюка (на головній фотографії). Обидві “родзинки міста” являють собою напис “Я люблю Володимир”. Іван Сакуляк пропонує використати старовинний шрифт і у фігуру серця помістити герб Володимира-Волинського, а Андрій Гнатюк запропонував щоб буква “В” у назві міста у його варіанті є водночас і зображенням серця.

пропозиція Івана Сакуляк

Проекти відразу “нашуміли” у соціальних мережах, де володимирчани висловлювали зауваження як до самих ідей, так і до місця розташування.

“Я вважаю, що така інсталяція повинна бути десь в центрі міста. Мешканці нехай же вирішують який саме варіант і де поставити”, – висловив свою думку міський голова Саганюк.

Інсталяція, яка була встановлена у Володимирі-Волинському в липні 2016 року




коментарів: 13
  1. Навіщо пхати у попсове сердечко герб міста? Це не вїздний знак у місто і не вхід у міську раду, і тим більше не дошка пошани. Ставте перед входом у парк Словянський чи у самому парку.

  2. І для початку прийміть туристичну емблему міста, і можливо і цей напис поєднайте з ним.

    • Сакуляка явно краще, тут немає шо думати.
      А вот місце – це там, де стояло старе серце, бо площа – є площа! І кращого місця на площі не знайдеш! Площа з’єднує ковельську з луцькою, устилузькою. Всі дороги ведуть до Площі можна сказати.

      Звичайно аналогом – є місце парку Словянского. Спускаєшся зі сходів в парк і прямо буде оце ЛОГО. Замість того білого памятника шо зараз є (незнаю назви)

  3. Дві інсталяції заслуговують уваги. На мою думку стародавній шрифт і герб міста виграють.

  4. Я з Нововолинська – вибирати вам,і мені ця буква В, вона ж сердечко, схожа на ручки ножниць. І символ цей має вигляд ” Я крою Володимир”))))

  5. Другий варіант краще. А, ось місте його встановлення також потрібно вибрати. Може бути і біля костелу, але зі столрони вулиці Ковельська

  6. Буква В обіграна як сердечко, оригінально. Але попрацюйте зі шрифтами. Для такої інсталяції можна знайти кращі рішення

  7. То не Новолинська пародія, яку встановили. Тому бажаю сусіди вам гарної символіки))

    • Чого сразу пародія?! Гарна інсталяція. Вам все не так.

      А по цих то перша якась странна. Я Володимир. Фотозона ддя всіх гостей та жителів міста з ім‘ям Володимир.

      Друга крута!

  8. встановити табличку ( чи як там воно істаляцію ) задача я вам скажу не проста це вам не парохід з Києва притарабанити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер