<

У Володимирі-Волинському відзначили двох керівників шкіл за високий рівень готовності у проведенні ЗНО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 27.08.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти відзначив двох директорів шкіл у Володимирі-Волинському за сумлінну працю під час виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із проведенням зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йдеться на сайті Володимира-Волинського.

Із Володимира-Волинського за сумлінну працю під час виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із проведенням зовнішнього незалежного оцінювання, до відомчих заохочувальних відзнак Міністерства освіти і науки України представлено:

  • Мосіюка Валерія Івановича, директора Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Володимир-Волинської міської ради;
  • Костюк Ірину Ростиславівну, директора Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 імені Анатолія Кореневського Володимир-Волинської міської ради.

Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти відмічено високий рівень готовності навчальних закладів до ЗНО та рівень професійної відповідальності керівників шкіл міста.

Загалом у Волинській області до проведення ЗНО були залучені понад 2514 педагогічних та інших працівників, які забезпечували умови для проведення тестувань з 11-ти предметів.




коментарів: 5
  1. Це все добре, тільки незрозуміло за що… 2 і 5та школи на останніх місцях по успішності учнів, чого не скажеш про 3ю і 4у школи. Середній бал по ЗНО в останніх 2х школах у 2019му був на багато вищим. Чи то керівництво краще чи педагогічний колектив, хоча мабуть все разом.

    • Один із найгірших показників за результатами ЗНО-2019 мав педколедж. Проте це не стало перешкодою нагородження пана Савельєва званням заслужений працівник освіти України.

  2. Вітаю Валерія Івановича та Ірину Ростиславівну!! Вперед до нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер