<

Масштабне відкриття: у Володимирі-Волинському запрацював перший центр розваг для дітей «Baby boom»*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 14.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
573
/ коментарів 8

Про відкриття центру розваг дітлахи Володимира-Волинського мріяли давно. І ось мрія стала реальністю: 13-го квітня урочисто двері відчинив дитячий розважальний центр «Baby boom». Лозунг закладу «Місце щасливих дітей». Перевірити його 13-го квітня прийшло багато гостей і відвідувачів.

Свято відкриття було масштабним: з ведучими, аніматорами та призами. Гість свята, появі якого зраділи не тільки діти, але і мами й тата – DZIDZIO (у виконанні талановитого пародиста). Завітав на свято і разом з власником центру Богданом Руднічком перерізав урочисто стрічку перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Богдан Руднічок зізнається, що на таку кількість відвідувачів у день відриття не очікував. Дітей і батьків було так багато, що навіть важко порахувати. За святом, яке відбувалося на сходовому майданчику перед входом до центру, спостерігали навіть з іншого боку вулиці. Це говорить про те, що подібний центр дійсно потрібен у Володимирі-Волинському.

Ідею створення центру розваг підказали діти. Богдан та його дружина Олександра виховують двох донечок. Як ми всі знаємо, діти люблять нові враження і заняття. А у Володимирі-Волинському з дітлахами за новими враженнями піти нікуди. Тому і виникла ідея створити подібний центр розваг, адже з такою проблемою стикаються всі батьки у місті.

“Багато людей з певних причин не можуть собі дозволити поїхати з дітьми в інше місто, щоб відпочити разом. Думаю, якщо такий розважальний центр буде у місті, люди будуть приходити із задоволенням”, – розповідає Богдан.

Розважальний центр «Baby boom» знаходиться на вулиці Луцькій, 183-А. У двоповерховій будівлі розмістили кілька зон для комфортного відпочинку і дітей, і батьків. Так є зона «Крихітка» – для дітей від 0 до 4-5 років. У зоні є маленький лабіринт, сухий басейн і багато іншого наповненнята іграшок для менших діточок.

Для старших дітей облаштована окрема зона з лабіринтом, який має батути, скалодром, паралонову яму, гірки та багато іншого.

У центрі розмістили настільні ігри: аерохокей, футбол. Діє у закладі і міні-кав’ярня, щоб мама з татом, коли дитина розважається, могли попили кави з тістечком.

Графік роботи «Baby boom»: понеділок-вихідний. З вівторка по п’ятницю центр працює з 10:30 до 21:00, у вихідні і святкові дні – до 22:00.

За словами Богдана Руднічка, є ідея зробити так, щоб батьки могли залишити дитину на якийсь час у центрі. За нею спостерігатиме персонал, поки батьки вирішуватимуть якісь нагальні справи.

“Ми будемо розвивати наші сторінки у соцмережах. Це інстаграм і фесбук, де наші відвідувачі зможуть лишати коментарі і побажання, що треба змінити, а що додати”, – розповів Богдан.

Власники приємно вражені, що на відкриття «Baby boom» прийшло багато люду. Розповідають, якщо кількість відвідувачів залишатиметься великою, то будуть шукати варіанти розширення центру.

Щодо свята відкриття 13-го квітня, то тут вирували емоції. Цей день відвідувачі ще згадуватимуть з посмішкою довго.




коментарів: 8
  1. Молодці побільше б такого креативу та ініціативиУспіху вам та вдячних відвідувачів з днем народження, Веву Воом

  2. Аквапарк ,будь ласка,подаруйте хто небудь, аквапарк для дорослих та дитей..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа