<

У Володимирі-Волинському відбувся бал «Кришталева туфелька»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 20.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
35
/ коментарів 8

19-го січня у Володимирі-Волинському відбувся бал “Кришталева туфелька”. Гості дійства протягом місяця освоювали мистецтво бального танцю.

Бал відбувається у місті другий рік поспіль. Організатори наголосили, що метою цього заходу є об’єднання людей, зробити свято і відпочити в колі щасливих людей. Потанцювати, навчитись танцювати, і позмагатись за титул “Кришталевої туфельки”.

Весь вечір у культурно-мистецькому центрі були танці, шампанське, жива музика. Родзинкою став показ весільних суконь, новинок 2019 року, від луцької студії весільного салону Олени Мартинович .

Переможців у підсумку було три пари. Туфельки отримали пари за краще виконаний танець танго, вальс чи полонес.

Більше фотографій на офіційній сторінці інтернет-видання “БУГ” у Фейсбук.




коментарів: 8
  1. захід цікавий , але чм на часі 777. Якось не сприймаються щасливі , можна сказати самодовільні вирази обличччя присутніх в залі в той час коли переважна кількість пенсіонерів за мізерні пенсії думають чи купити їм 200 гр. мяса чи заплатити за тепло чи газ і в той час , на Сході мерзнуть в окопах наші хлопці і майже кожний день ллється кров …

    • Бал, це тобі не у кабаку гупати і горілку заливати, тут манери і грація. Не кожному це зрозуміти!

    • коментар цікавий, але якось не сприймається в той час, коли переважна кількість пенсіонерів за мізерні пенсії думають чи купити їм 200 гр м’яса чи заплатити за тепло чи газ і в той час на Сході мерзнуть наші хлопці… тому пропоную Вам особисто менше критикувати і затрачений на написання коментарів час, витрати на допомогу пенсіонерам та бійцям про яких Ви згадали у своєму дописі. Організаторам дякую за проведений захід!!!

      • Є така категорія коментаторів – нити по любому поводу.
        (…А ще в Африці негри голодають!…)

  2. 0.5 горілки 80гр. квиток у кіно 70. Квиток на бал 50грн. куди ти підеш? Відкривали і вальсували на балу наші захисники які приїхали відпочити з війни.

  3. Житель- що небуть хотів написати!! і ЩО НЕБУТЬ написав. Організатори-молодці! Супер.

  4. до Олени, юзера , івана – ви мене своїми аргументами не переконали – можливо для когось все свято – для мене особисто – все це як кажуть” пір серед чуми ” , бо там були присутні далеко не бідні люди- а ситий голодному не друг ( відносно пенсіонерів), комусь не вистарчає куска хліба ,а комусь хочеться хрустальної туфельки…а в принципі – кожний має право на свою думку…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер