<

У Володимирі-Волинському відбудеться весняний призов на військову службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 21.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Відповідно до Указу Президента України від 30.01.2019 року №22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році» в квітні-червні 2019 року, Володимир-Волинським ОРВК проводяться заходи, щодо призову громадян міста та району на строкову військову службу. А саме проведення медичних оглядів призовників для визначення їх ступеня придатності до військової служби.

Вимога до громадян України чоловічої статі яким виповнилось 18 років та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу прибути для проходження призової комісії до військового комісаріату, – про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинського ОРВК.

Уразі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитись до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України Закон України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу». (стаття15 пункт8/2).

Військовослужбовці які проходять строкову військову службу, відповідно до Указу Президента України, в антитерористичній операції (бойових діях) на сході країни не залучаються. Прошять з’явитись наступних громадян до призовної дільниці, яка знаходиться у Володимир-Волинському об’єднаному військовому комісаріаті (відділу комплектування) за адресою: місто Володимир-Волинський,вулиця Січових Стрільців 3.

У разі неявки призовника без поважних причин не призовну комісію він несе відповідальність, згідно чинного Законодавства.

У разі тимчасової неможливості (поважними причинами неприбуття призовника, визначається: перешкода стихійного лиха, хвороба призовника, смерть його близького родича, які підтверджені відповідними документами) з’явитись до Володимир-Волинського ОРВК в найкоротший термін прошу Вас зв’язатись з нами за робочими телефонами 2-07-72 або 0639260660.

Робочі дні з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 18.00, вихідні – субота, неділя.

З повагою військовий комісар Володимир-Волинського ОРВК, підполковник Яцій Руслан Ярославович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа