<

У Володимирі-Волинському ветеранам Другої світової вручили нагороди і грошові допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 8.05.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

8 травня з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Володимирі-Волинському було вручено одноразові грошові допомоги 25 ветеранам, а також 5 нагрудних знаків народної пошани «За бойові заслуги. 75 років перемоги над нацизмом».

Дороги і нагороди вручили ветеранам начальник і заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Олександр Смикалюк та Володимир Коломий.

Про це повідомляють на офіційному сайті Володимира-Волинського.

“Цьогоріч у зв’язку із пандемією COVID-19 велелюдних урочистостей до цих знаменних дат не відбуватиметься, проте приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, яким пощастило пережити війну, які є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування, – наш обов’язок у ці травневі дні”, йдеться на сайті.

Представники управління соцзахисту відвідали тих, хто безпосередньо брав участь в бойових діях 1939-1945 років.

Ветеранам вручили нагороди і грошові допомоги, передали вітання від міської влади та побажали усім міцного здоров’я й довголіття.




коментарів: 4
  1. з часу закінчення другої світової війни вже минуло 75 років , нагороджено 25 осіб , цікаво скільки років ім було коли йшла війна і яка конкретна заслуга кожного в перемозі на фашиською Німеччиною . Надіюсь пан Смикалюк та його заступник знають відповіді на такі питання …

    • Я про те саме подумала,але вирішила промовчати.Дуже гарно виглядають на 95 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок