<

У Володимирі-Волинському в Провідну неділю вирішили закрити кладовища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 22.04.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Закрити кладовища у Провідну неділю планують у Володимирі-Волинському, а саме: з 6:00 26-го квітня по 6:00 27-го квітня.

Так вирішили під час засідання комісії з ТЕБ і НС у Володимирі-Волинському 22-го квітня за участі міської влади, медиків, правоохоронців і священників.

Як зазначив завідувач Володимир-Волинського міськрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» Валерій Онищук, судячи з попередніх років на Федорівському кладовищі у Провідну неділю збиралося близько тисячі автомобілів.

Валерій Онищук попросив священників «не посягати на життя і здоров’я людей».

За його словами, є рекомендації головного санітарного лікаря країни щодо закриття кладовищ для усіх, окрім обрядів звершення похорон. Але і під час похорон обмежена кількість людей – 10 і дистанція між ними не більше 1,5 метра.

Як відзначив міський голова Петро Саганюк, таке жорстке рішення, можливо, непопулярне, некомфортне, проте треба врахувати ситуацію в державі.

“Проситимемо правоохоронні органи прийняти жорсткі міри для дотримання рішення… правоохоронцям треба працювати жорстко, бо мета має бути досягнута – ми не повинні дозволити розповсюдження коронавірусу у місті та районі”, – сказав Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер