<

У Володимирі-Волинському в День Незалежності відбувся велопробіг у вишиванках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 24.08.2019 / Володимир / , /
Перегляди
13
/ 1 коментар

24-го серпня у Володимирі-Волинському з нагоди Дня Незалежності відбувся велопробіг у вишиванках. 

Участь у заході взяли понад 120 містян – від любителів двоколісного транспорту до справжніх спортсменів. Частина учасників одягнула на пробіг вишиванку.

Організатори заходу: управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Волинський обласний та Володимир-Волинський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», повідомляють на офіційному сайті міста.

Велопробіг провели з метою подальшого розвитку велосипедного спорту, його популяризації, підвищення рівня спортивних результатів та майстерності, залучення жителів міста та області до занять фізичною культурою і спортом.




один коментар
  1. Дньом велопробіг як символ незалежності здоров‘я молодості, але поясніть чому вже у вечері «деякі» забувши навіть в такий день про празник і знову як і майже кожен день нас заставили «вельмешановані» підставні особи бізнесу по курятникам і свинарникам, нас і наших ще неокріпшиз діток та людей похилого віку, дихати отою гидотою!!! Невже всім байдуже чим ми дихаємо? Невже вам не цікаво скільки Володимирчан хворіє від тих побічних викидів і запахів. Скільки людей працюючи на курниках відчули на собі побічні всілякі страшні ефекти.Зрозумійте, ау, вода і повітря ні заякі гроші не купиш.!!!Чому ніхто нічого не робить щоб зупинити цей безлад у нашому прекрасному місті. Змилуйтесь зробіть щось, чому ви і ми маємо нюхати це все. З літаків нас кроплять нітратами, то ще приходиться й дихати гидотоютим та хімією. Схаменіться вже немає куди хоронити людей!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа