<

У Володимирі-Волинському умовно загорівся готель

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 11.09.2019 / Володимир / , , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

11-го вересня у готелі «Волинь» була проведена позапланова пожежна перевірка та спільні пожежно-тактичні навчання із Національною поліцією, газовою службою та ПАТ «Волиньобленерго». За задумом навчань, пожежа сталася на 4 поверсі готелю у Володимирі-Волинському.

Під час гасіння умовної пожежі рятувальниками 7-ї ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області було успішно евакуйовано постраждалого та персонал готелю і гостей. Для навчань тимчасово склали торговельні ряди.

“У ході перевірки з персоналом готелю було проведено інструктаж з правил пожежної безпеки та користування первинними засобами пожежогасіння, а також ознайомлення з внутрішнім пожежним постачанням та планом евакуації людей”, – повідомив Олег Отченаш, головний державний інспектор у сфері пожежної та техногенної безпеки у Володимирі-Волинському та районі Управління ДСНС України у Волинській області.

При інструктажі персоналу розповіли, що гасіння вогнегасником найбільш актуальне у перші 4 хвилини після виникнення пожежі. За стан вогнегасників відповідальність несе керівник підприємства.

Також нагадали, що найбільшу небезпеку в собі несуть продукти горіння – токсичний дим. 5-літрового порошкового вогнегасника вистачить на 50 секунд гасіння. Після теоретичної частини перейшли до практичних навчань: кожен працівник готелю спробував використати вогнегасник в дії.

Такі перевірки проводяться у зв’язку із трагічною подією, що сталася у місті Одеса у готелі «Токіо стар», де під час пожежі загинули 9 людей. Прем’єр-міністром України було видано доручення від 17-го серпня щодо проведення позапланових перевірок об’єктів відпочинку людей.




один коментар
  1. Треба ще в “Салюті” провести, де ЄДИНИЙ вихід впоперек намертво заблокований терміналами. Чи адміністрація чекає якогось ЧП і коли люди подавляться при спробі вийти? В міськраду зверталась – відповідь “будемо розбиратись,але це власника проблеми”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця