<

У Володимирі-Волинському та Іваничівському районі вчергове підпалили суху траву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 28.03.2020 / Іваничі, Володимир / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

За добу 26-го березня рятувальники Волині ліквідували 24 пожежі, з них 16 – через спалювання сухої трави, зокрема горіла трава у Володимир-Волинському та Іваничівському районі. Також 27-го березня зафіксували масштабне горіння трави у в районі Зимного біля річки, яке ще тліло і до 28-го березня.

Про це інформують рятувальники Волинської області.

Співробітники ДСНС у Волинській області ліквідували 16 пожеж сухої трави та очерету у Любомльському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Горохівському, Луцькому, Любешівському, Рожищенському районах та поблизу селища Ратне.

Вогнем знищено 16 гектарів сухостою. З вогнем боролися 74 вогнеборців особового складу, задіяні 20 одиниць техніки підрозділів У ДСНС області.

Крім того, масштабе горіння сухої трави та очерету в районі Зимного біля річки Луги опублікувала Тетяна Ізотова у фейсбуці.

Управління ДСНС України у Волинській області звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем: не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях! Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко розповсюджується на значні території. Якщо ви на полі, у лісі, на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню – негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером «101».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер