<

У Володимирі-Волинському на свята викликали «швидку» 200 разів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 3.05.2019 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час свят мешканці Володимира-Волинського і району частіше викликали екстрену медичну допомогу. Побільшало випадків загострення захворювань травної системи, адже в неділю після посту багато хто почав переїдати жирної їжі.

Про це розповів завідуючий відділенням невідкладної екстреної медичної допомоги Микола Бранчук.

Кількість викликів, за його словами, в святкові дні зростала. Так найбільше їх було 2-го травня – аж 50. Медики зазначають, що було порівняно небагато викликів, пов’язаних з вживанням алкоголю.

“Якщо проаналізувати, то викликів 28 квітня було 35 за добу, 29-го – 41, 30-го квітня – 33 виклики, 1-го травня- 50 і 2-го – 41 виклик. Було одне ДТП у неділю в районі траси на Луцьк біля Володимирівки. Зіткнулося два авто. Потерпілих троє. Всі молоді люди, тверезі. Ніхто не помер, травми незначні. Якщо взяти в загальному по області, то на пасхальні свята побільшало аварій в стані алкогольного сп’яніння. В основному травмуються мотоциклісти і скутеристи”, – розповів Микола Бранчук.

Що стосується викликів у святкові дні по місту і району, то спостерігається збільшення викликів, пов’язаних з загостренням захворювань травної системи. Усе через переїдання або вживання надміру жирної їжі.

“Люди постили перед Пасхою, а на свято почали вживати жирну їжу. Для шлунка і печінки вона важка, особливо якщо ще й запити алкоголем. Зокрема таких випадків було 5-7 на добу”, – розповів Микола Бранчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер