<

У Володимирі-Волинському розпочали роботу над планом дій, як зробити місто дружнім до дітей та молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 18.10.2018 / Володимир / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

18-го жовтня у Володимир-Волинській міській раді відбулося перше засідання координаційної ради, яка має на меті розробити та реалізувати низку заходів, щоб місто отримало статус “Громада дружня до дітей та молоді”. На першому засіданні члени координаційної ради ознайомилися з планом дій.

Нагадаємо, що тиждень тому у Володимирі-Волинському відбулося підписання Меморандуму з дитячим фондом від ООН. Володимир-Волинський увійшло в список 22-х кращих серед інших міст України, де впроваджується практика дружньої громади до дітей. Для представників ЮНІСЕФ, це підписання стало восьмим.

На засіданні членів координаційної ради познайомили з перспективою роботи в цьому напрямку. Наталія Ярощук наголосила, що головним лозунгом роботи має стати “Нічого для дітей і молоді, без дітей та молоді”. Саме через такий принцип хочуть досягнути мети. Діти і молодь мають бути залучені на всіх етапах роботи: розпочинаючи від опитувань та завершуючи реалізацією заходу.

Голова координаційної ради Наталія Прогонюк зазначила, що після ознайомлення членів ради з майбутніми спектром роботи, відводиться тиждень часу, аби всі охочі подали свої ідеї та напрацювання того, що потрібно реалізувати у Володимирі-Волинському, аби він отримав статус “Громада дружня до дітей та молоді”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок