<

У Володимирі-Волинському розпочали монетизувати житлові субсидії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:15 | 7.02.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

До управління соціального захисту населення міста Володимира-Волинського за січень 2019-го року надійшла 141 заява на призначення субсидії в грошовій формі, в тому числі 78 домогосподарствам вже призначено житлові субсидії, на які відкрито облікові рахунки в АТ «Ощадбанк».

63 справи ще на опрацюванні, з них 38 справ потребують додаткової перевірки державним соціальним інспектором та розгляду справи на комісії з питань надання житлових субсидій, інформація по 25 справах передана до ДФС, ПФУ та Ощадбанку для перевірки даних поданими заявниками.

Станом на 31-ше січня у Володимирі-Волинському житлову субсидію отримують більше 4,5 тисячі домогосподарств. В аналогічному періоді минулого року її одержували майже 9,5 тисяч сімей.

Саме такі дані вказали на офіційному сайті міста.

Нагадаємо, з 1-го січня в Україні запрацювала система монетизації житлових субсидій, згідно з якою всі, хто звернувся за допомогою на оплату житлово-комунальних послуг, будуть отримувати кошти через облікові рахунки в АТ «Ощадбанк».




один коментар
  1. невідомо чи це добро чи майбутнє зло … Час покаже . Ясно сьогодні вже одно – що певний зиск від цього точно отримають банки і головну біль комунальні підприємства , бо банки будуть мати від таких операцій певні відсотки , а чи вчасно будуть поступати кошти комунальникам – невідомо.. Далі ,якщо пюди почнуть економити – то де гарантія , що отримавши певні зекономлені кошти в одному періоді в наступному році не введуть для цієї людини індивідуальну норму споживання і людина отримає менші субсидії і ноль коштів за рахунок минулої економії …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер