<

У Володимирі-Волинському розпочали будівництво нової карти сміттєзвалища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:06 | 20.11.2018 / Володимир / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

20-го листопада журналісти інтернет-видання «БУГ» разом з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком завітали на міське сміттєзвалище. Тут неподалік карти, яка використовується зараз, розпочали роботи з облаштування нової карти.

З міського бюджету на об’єкт виділено 500 тисяч гривень. Кошти на співфінансування вдалося залучити з інших бюджетів. Завдяки підтримці народного депутата Ігоря Гузя із державного бюджету було залучено 5-ть мільйонів гривень на цей етап робіт. До завершення року планується викопати глибокий 5-6 метрів глибини котлован.

Хоча погода на дворі морозна, для такої техніки вона не страшна. Навпаки. Роботу виконує фірма «Комфорт Еко», яка була визначена підрядником через систему Прозорро.

Нагадаємо, що майже рік тому під час робочого візиту нардепа Ігоря Гузя до Володимира-Волинського, мер Петро Саганюк звернувся з проханням допомогти отримати частину коштів для розробки нової карти світтєзвалища. Додамо, що на сьогодні використовується 2-га карта, котрої вистачить ще на 2 роки.

Більше в сюжеті:




один коментар
  1. Чим хвалитесь, “Високотехнологічне Звалище”.???
    Ви чули колись про заводи з переробки СМІТТЯ?
    МЕГА сройка, викопали яму щоб скидати сміття, цеж так технологічно.
    А спати ви мабуть теж ходите в дірку в землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер