<

У Володимирі-Волинському розпочала працювати волонтер із США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:43 | 20.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Із 17-го жовтня в межах проєкту “Розвиток громад” у виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради почала працювати волонтер Корпусу Миру США Олунд Лейла Марі (Охлунд Лайла Марі).

Олунд Лейла Марі народилася в місті Піттсбург штату Пенсильванія, а останні 4 роки мешкала і працювала у Вашингтоні. Дівчина навчалася в університеті Джорджа Вашингтона за спеціальністю “Економіка і міжнародні відносини”, – повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

22-річна волонтерка з Америки буде проживати в українській родині, аби вдосконалити знання української мови та ознайомитися з місцевими традиціями й побутом.

Дівчина уже поділилася першими враженнями про візит до України, зауваживши, що тут дуже милі люди та смачна і свіжа їжа.

У міській раді висловлюють впевненість, що у співпраці із Олунд Лайлою можна буде реалізувати цікаві та корисні проєкти для володимир-волинської громади, керуючись закордонним досвідом.

Довідково: Корпус Миру США – це незалежне неполітичне, нерелігійне і неприбуткове агентство виконавчої гілки Уряду Сполучених Штатів. Його було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Наразі Корпус Миру здійснює свою діяльність у понад 60 країнах світу – в Європі, Азії, Латинській Америці, Африці та Тихоокеанському регіоні. Вже протягом майже шістьох десятиліть Корпус Миру надає технічну допомогу шляхом втілення в життя програм у сфері освіти, розвитку громад, сприяння розвитку бізнесу, захисту довкілля, сільського господарства, охорони здоров’я та роботи з молоддю.

Нагадаємо, у селищі Благодатне два роки працюватиме волонтер Корпусу Миру Девід Вудсайд, який приїхав з Нью-Йорка, США. 




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер