<

У Володимирі-Волинському розділять 16 мільйонів вільних залишків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 22.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Міський бюджет Володимира-Волинського має близько 16 мільйонів вільних залишків, які на найближчій сесії планують розподілити для освоєння.

Про це розповів міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк на брифінгу 22-го січня.

“Є дуже багато запитів бюджетних установ та депутатів. Вирішувати як поділити будуть депутати. Вони хай обговорять усі прохання”, – наголосив Саганюк.

Міський голова наголосив, що загальна вартість всіх запитів в кілька разів перевищує суму, яку мають до розподілу. Для прикладу навів запит Володимир-Волинського ТМО, де просять кошти на придбання цифрового рентгену вартістю близько 3 мільйонів. Також хочуть замінити вантажний ліфт, а для цього потрібно майже 1,3 мільйони.

“А ще ми ведемо переговори з киянами за відділення гемодіалізу. А для цього потрібно кілька палат виділити і відремонтувати. Тільки по одній лікарні у нас запитів на вісім мільйонів гривень”, – продовжив мер міста.

Також додав, що багато прохань від освітніх закладів: утеплення садочка №8, замінити дах у ДНЗ №2.

Серед інших установ в переліку, Саганюк виділив ще теплокомунерго та наголосив, що 80% мереж потребують ремонту, а також деякі котельні – реконструкції. Мережі потрібно оновлювати і на водоканалі.

“На цей рік у нас є ще 22 заявки на ремонт доріг. Це ті заявки, де мешканці самі виготовили документацію. Загальна вартість буде десь 15 мільйонів. Наше частка в цьому 7-8 мільйонів, а інше з дорожнього фонду”, – додав міський голова.

Додамо, що вільні залишки розділяють депутати та затверджують на черговій сесії. Найближча сесія планується на початок березня.




коментарів: 3
  1. Ренген обов’язково потр¡бно!!!! Робити можна не часто, а як потр¡бно -то у складних випадках ¡ швидко. Шановн¡ депутати дослухайтесь до тих хто в шалених чергах кожного дня чекаэ на ренген( найваще маленьким д¡ткам)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця