<

У Володимирі-Волинському ремонтують огорожу, у яку в’їхав п’яний водій на кросовері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:06 | 2.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2-го грудня у Володимирі-Волинському ремонтували металевий паркан, кілька секцій якого зніс 21-го листопада горе-водій на кросовері. У поліції БУГу підтвердили, що водій під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У виконкомі Володимир-Волинської міської ради БУГу повідомили, що огорожа ремонтується коштом водія, який її напередодні зніс. Він начебто і найняв людей, які працюють на місці.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Михайло Бобик підтвердив БУГу, що водій кросовера перебував у стані алкогольного сп’яніння під час скоєння ДТП. Авто забрали на штрафмайданчик.

“Наїзд на огорожу. Дана особа була встановлена. Транспорний засіб був забраний на штрафмайданчик. Особа притягнута до відповідальності за скоєння ДТП і кермування у стані алкогольного сп’яніння. Протоколи скеровані до суду на розгляд”, – сказав Бобик.

За словами Бобика, на минулому тижні поліцейськими у місті і районі було складено 8 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами у нетверезому стані.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця