<

У Володимирі-Волинському привітали працівників культури та відзначили 40-у річницю художньої школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 8.11.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

8-го листопада у культурно-мистецькому центрі відбулися урочистості з нагоди аж двох вагомих подій. Так 9-го листопада відзначатимуть Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, а також у цьому році Володимир-Волинська дитяча художня школа святкує свій вже 40-ий ювілей. 

Урочистий захід відбувся у фойє культурно-мистецького центру. Працівників культури, майстрів та викладачів художньої школи з професійним святом привітала заступник міського голови Лариса Кулікова і начальник відділу культури і туризму Роман Віслобоков. Кращих працівників нагородили грамотами, грошовими преміями і квітами.

Присутнім розповіли про багату історію дитячої художньої школи, про значні досягнення і напрацювання учнів та викладачів, продемонстрували кращі дитячі роботи. Не обійшлося свято без подарунків у вигляді творчих пісенних і танцювальних виступів.




один коментар
  1. А ось і Мацюк отримав конвертик від заступника мера. Останнім часом Мацюк голосує так як видно скаже папа -трохи погрався в опозицію в Самопомочі – аидно вистарчить – а ось і віддяка за підтримку депутатів з БПП – подаруночок в конверті- цікаво сквільки ж коштує зрада 777

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер