<

У Володимирі-Волинському припиняють рух маршруток: медиків возитиме спецтранспорт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 25.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У зв’язку із введенням у країні надзвичайної ситуації й посиленням карантинних заходів від 26-го березня у Володимирі-Волинському повністю припинить рух громадський транспорт. 

Однак підвезення медичного персоналу здійснюватиметься найнятими перевізниками відповідно до розроблених маршрутів, повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, – зазначають на сайті Володимира-Волинського.

Попередньо були проведені зустрічі з керівництвом лікувальних закладів щодо доїзду лікарів, медсестер, іншого персоналу до медустанов міста. 

До перевезення медпрацівників залучено 3 міських перевізники. Воно буде забезпечуватися коштом міського бюджету та бюджетів прилеглих ОТГ, а організовує цю роботу управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міськради спільно з Володимир-Волинським ТМО, Центром первинної медичної допомоги і відділенням екстреної допомоги.

Така ж робота проводиться з керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників цих закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському рейдова група перевіряла містян, які приїхали з-за кордону.

Крім того, 25-го березня уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року

Читайте також:

Дезінфекція, виявлення осіб, які повернулись з-за кордону, довіз медиків: що роблять у Володимирі задля профілактики коронавірусу




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер