<

У Володимирі-Волинському пройшли змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:47 | 20.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

16 березня Володимир-Волинський МЦФЗН «Спорт для всіх» зібрав найактивніші спортивні сім’ї, які представляли загальноосвітні школи міста.

До основної програми змагань входило 4 естафети: «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова», «Фрізбі». Кожен член команди змагався зі своїми суперникУами на спритність, швидкість, кмітливість та влучність. Крім спортивного азарту була і дружня підтримка суперників, і дружня порада. Переможці та призери визначалися за найменшою сумою очок  у всіх видах програми.

В загальнокомандному заліку I місце посіла сім’я Костюків, яка представляла ЗОШ № 5 ім. А. Кореневського, які вже є неодноразовими переможцями міського, обласного та Всеукраїнського фестивалю, і  завдяки перемозі  представлятимуть  місто Володимир–Волинський на обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна  сім’я»,  який відбудеться 30 березня 2019 року в м. Луцьку,  II – сім’я Лавренюків, яка представляла гімназію ім. О. Цинкаловського, III – сім’я Локотош  ЗОШ I – III ступенів № 1.

В особистих конкурсах «Найкраща мама», «Найкращий тато», «Найкраща дитина» перемогу отримала сім’я Костюків. Сім’я Коваль  ЗОШ I – III ступенів №2 була нагороджена грамотою за кращий сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя». 

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками, а всі учасники отримали солодкі призи за активну участь. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа