<

У Володимирі-Волинському провели перший ярмарок в парку «Слов’янський»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 13.04.2019 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

13-го квітня у Володимирі-Волинському провели перший весняний сількогосподарський ярмарок. Особливим він став і тим, що організатори змінили місце проведення: із центральної площі міста на парк “Слов’янський”.

Для участі в ярмарку з’їхалося понад 100 товаровиробників. Приїхали продавці не лише з Луцька, Нововолинська, Ковеля, Локачинського, Турійського, Горохівського та Іваничівського району, а й з Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Кіровоградської, Миколаївської, Закарпатської областей.

Тут було представлено широкий асортимент продукції, а саме: хлібобулочні вироби та печиво; м’ясні та ковбасні вироби; молочні продукти; овочі та фрукти; борошно, крупи, цукор; кондитерські вироби; олія, жири, соуси; консерви: м’ясні та овочеві; риба та рибопродукти; яйця; саджанці та насіння; тощо.

Незважаючи на досить прохолодну погоду, на ярмарок завітала і велика кількість покупців. Традиційно найбільшим попитом у споживачів користувалася свинина, черга за якою утворилася з самого початку ярмаркування.

Зі знижкою можна було придбати посипку, цукати ізюм,чорнослив, інжир, фініки, цукерки. Зацікавив покупців також широкий асортимент саджанців плодових дерев, декоративних кущів, було багато охочих купити прекрасні квіти, які будуть радувати власника не один рік.

Про ціни розповіла начальник міського управління економічного розвитку та інвестицій Оксана Субицька на своїй сторінці у Фейсбук.

Шинка без кістки – 100 грн.
Шинка на кістці – 90 грн.
Ребра з м’ясом – 75 грн.
Бочок -75-80 грн.
Сало – 45-70 грн.
Оселедець с/м – 46 грн.
Хек молочний – 75 грн.
Картопля – 6 грн.
Морква – 8-12 грн.
Буряк – 11-12 грн.
Цибуля – 18,50 грн.
Огірок довгий – 30-38 грн.
Капуста рання – 36 грн.
Цукор – за 50 кг – 590 грн.
Масло вершкове (73%) за кг – 135 – 148 грн.
Олія рафінова – за 1 л – Від 25 грн.
Яйця за 10 десяток – 16-17 грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер