<

У Володимирі-Волинському провели обшук у сирійця, який організував канал нелегальної міграції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 16.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці та прикордонники викрили та ліквідували міжнародний канал нелегальної міграції. Причетний проживав у Володимирі-Волинському.

Правоохоронці встановили, що громадянин Сирії, який проживає на території України, організував переправлення нелегальних мігрантів до Польщі, – інформує поліція Волині.

Сирієць мав посвідку на проживання в Україні. За 1500 доларів він пропонував своїм клієнтам переправити їх до однієї з європейських країн поза встановленими пунктами пропуску, – повідомляє СБУ Волині.

Правоохоронці затримали організатора трафіку після спроби незаконного переміщення за кордон п’яти нелегалів.

16-го жовтня, в рамках кримінального провадження, слідчі та працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області, оперативники прикордонного загону під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта справи у Володимирі-Волинському. 

Під час обшуку правоохоронці вилучили автомобіль «Opel», який, ймовірно, використовували для протиправної діяльності, мобільні телефони, картки телефонного зв’язку, фінансові документи, що свідчать про перерахунок значних сум коштів, та інші речові докази. 

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинену з корисливих мотивів. Триває слідство. 

Нагадаємо, 14-го жовтня на українсько-польському кордоні затримали двох громадян Сирії, які через Західний Буг намагалися потрапити закордон.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа