<

У Володимирі-Волинському презентували команду «За Майбутнє»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 15.08.2020 / Володимир /
Перегляди
142
/ коментарі 4

15-го серпня у Володимирі-Волинському відбулася презентація команди від партії «За Майбутнє», що балотуватимуться до Володимир-Волинської міської та Волинської обласної рад. Зазначимо, що комаду зібрав і підтримав народний депутат Ігор Гузь.

Презентацію можна було переглянути у прямому ефірі на офіційній сторінці нардепа у фейсбуці. Модерувала захід представниця команди Тетяна Дьоміна.

Під час презентації було представлено членів команди Ігоря Гузя та кандидата на посаду мера Ігоря Пальонку.

Команда «За Майбутнє» – це, в першу чергу, партія і команда волинян, ті депутати Верховної Ради, що об’єдналися в ній, усіляко відстоюють Волинь, зазначив Гузь. А новостворена місцева команда від даної політичної партії буде відстоювати інтереси мешканців Володимир-Волинської громади.

“Ми зробимо все, щоб переконати жителів громади, що Ігор Пальонка – молода людина з досвідом, з перспективами, вмотивована, достойна. Ми йдемо за перемогою на вибори до Володимир-Волинської міської ради. Ми будемо в кожному дворі, нам не соромно за кожну нашу дію і нам не соромно дивитися людям в очі. Ми впевнені в своїх діях і що будемо готові втілити нашу програму”, – сказав Ігор Гузь.

Чітку програму дій презентував перед пристуніми Ігор Пальонка. Він озвучив близько двадцяти її пунктів.

“Я буду тим, хто об’єднає громаду”, – зазначив Пальонка.

Також він розповів, що реформа децентралізації дасть поштовх для розвитку місцевого самоврядування. Пальонка сказав, що знає на власному досвіді, як поставити громаду на ноги, дати поштовх до розвитку, а також зупинився на основних моментах, серед яких – залучення інвесторів, реформування сфери ЖКГ і залучення місцевих приватних структур для якісної роботи, створення комфортного середовища у місті, будівництво доріг, розвиток туризму, освіта та медицина, створення дійсно безпечного міста для володимирчан.

“Важливе завдання – переведення малоповерхових будинків на систему індивідуального опалення. Спільно розробимо програму дій і залучимо кожного мешканця”.

Сучасний майданчик для занять спортом повинна мати кожна школа, говорить Пальонка. Подібний комплекс буде відкритий найближчим часом на території школи села Суходоли. Діти повинні мати хороші умови для відпочинку і розвитку.

Також кандидат у мери зупинився на проблемі очистки річки Луги та запропонував метод вирішення. Окрім цього, презентував ідею створення відпочинкової зони, об’єднавши парк Княжий і Слов’янський у велику рекреацію.

“Відновлення парку у військовому містечку і біля військового комісаріату. Ця територія не повинна бути занедбана. Потрібно привести їх до порядку”, – сказав кандидат.

Що стосується безпечного міста –  треба якісне відеоспостереження, яке читатиме номерні знаки транспорту.

“Багато транспорту їде на Світязь, треба мати якісне спостереження, щоб люди почували себе у безпеці. Безпека неможлива без нормальної і якісної муніципальної варти. Щодо якісного відеоспостереження, то воно неможливе без хорошого якісного центру. Ми повинні його створити і порадимося з фахівцями.

Щодо доступності – розроблена карта доступності, яка дуже повільно освоюється, але ми при будь-яких роботах будемо виконувати ДБНи.

Також в планах – підтримка учасників АТО і усіляке сприяння пільгам і додатковим можливостям, які передбачені державою.”

Ігор Пальонка бачить майбутній Володимир містом туристичним.

“Місто наповнене історичними пам’ятками. Треба дбати про їхнє збереження. Ми повинні працювати у напрямку відновлення валів городища. Це дуже кропітка робота, але за умови залучення грантових коштів за підтримки народного депутата ми зможемо нарощувати галузь туристичну, бо сьогодні вона, на жаль, знаходиться у занедбаному стані”.

Говорив Пальонка також про підтримку громадських ініціатив та збільшення бюджету участі, адже те, до чого люди прикладають руку, вони бережуть. Крім того важливо, щоб люди бачили і розуміли, що їхні ініціативи підтримують.

Дав він і обіцянку:

“Постійно, принаймні раз в місяць, я буду спілкуватися в прямому ефірі з мешканцями міста, вислуховувати і розв’язувати певні проблеми”.

Наприкінці промови Ігор Пальонка презентував команду «За Майбутнє».

До неї увійшли: заслужений педагог України, директор педагогічного коледжу Микола Савельєв, приватний підтриємець Андрій Принда, вчителька і журналістка Тетяна Дьоміна, приватний підприємець і урбаніст Андрій Гнатюк, голова ОСББ Анна Медведєва, Іван Юхимюк, секретар Зарічанської ради, а також Сергій Радкевич і Валерій Олексюк, автор громадських ініціатив, історик Олександр Стемковський. Остаточно команду сформують до початку вересня.

“Ми йдемо, щоб змінити місто на краще”, – резюмував Пальонка.

Ігор Гузь розповів, які питання розвитку громади буде лобіювати і всіляко підтримувати він особисто. З них перші три:

“Я буду лобіювати, щоб були зроблені всі ключові дороги, які йдуть до Володимира-Волинського”.

“Збереження Володимир-Волинської лікарні як опорної. Вже була зустріч з міністром і були обіцянки”.

“Відбулася зустріч з міністром культури Ткаченком. Місто Володимир формально туристичне, але, якщо взяти кількість туристів, то це дуже мала кількість. Зараз переконую Ігоря Палицю, щоб залучити Фонд до проекту реконструкції валів. А далі, спільно з новим міським головою і новим відділом, який буде займатися пошуком додаткових ресурсів, ми повинні рухатися в тому контексті, щоб це був мінізамок, який буде притягувати туристів”.

За словами Гузя, в області потрібен лобіст інтересів міста, а до цього часу “його не було”. Він представив кандидатів від міста, які балотуватимуться в обласну раду: Ярослав Матвійчук, Валентин Кошельник, Андрій Бокоч та Віктор Хиць.

“Люди часто запитують, чи моя команда іде на місцеві вибори, і я кажу, що йде. Я буду нести відповідальність за цю команду.

“Ми можемо показати, що можна набагато краще, відкритіше, без будь-яких корупційних моментів, з новим запалом і мотивацією розвивати місто. Я беру участь у цій кампанії і сподіваюся, що ці люди теж підтримають тих людей, і мене, і всіх, хто йде з нами”.

Перед присутніми виступили перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, чинний депутат міської ради, директор педагогічного коледжу Микола Савельєв, вчителька та журналістка Тетяна Дьоміна. Підтримку команді висловила головний лікар Володимир-Волинського ЦПМД Катерина Чубок.

Кожен з виступаючих зупинився на проблемах міста, які варто вирішити, ідеях, які варто втілити, та позитивних моментах, які варто продовжити.

Детальніше про це згодом на БУГ.




коментарів: 4
    • Вибачаюсь, але якщо Ви називаєте себе патріотом, то повинні принаймі знати отця Євгена і його статус у місті…

  1. Мені здається, що з цього всього шось вийде. Хороша команда. Пальонка складає враження нормального порядного чоловіка якому можна довірити місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер