<

У Володимирі-Волинському правоохоронці знайшли викрадені «Жигулі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 26.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зловмисник викрав у 36-річного жителя Володимира-Волинського автомобіль. Його оперативно затримали правоохоронці. Транспортний засіб вилучили. Крадію загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

25 лютого, до поліції із заявою звернувся 36-річний житель Володимира-Волинського. Чоловік повідомив, що  з двору будинку за місцем проживання викрали його автомобіль «ВАЗ 2101», – повідомляють у секторі комунікації волинської поліції.

Транспортний засіб, який за орієнтуванням був схожий на викрадений автомобіль, затримали співробітники прикордонної служби, поблизу міжнародного пункту пропуску «Устилуг».

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний раніше судимий житель Володимира-Волинського. Легковик вилучили.

«За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде, про незаконне заволодіння транспортним засобом. Після оголошення зловмисникові підозри у вчиненні інкримінованого злочину, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», –   повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер