<

У Володимирі-Волинському працюють над генеральним планом міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 20.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Головний архітектор Володимира-Волинського під час звіту 18-го квітня на засіданні виконавчого комітету повідомив, що на 2019 рік законодавство зобов’язує на місцях виготовити історико-архітектурний опорний план міста. При цьому Тарас Киба додав, що необхідним є проведення аерофотозйомки міста в масштабі 1:2000.

На виготовлення цього плану з бюджету вже виділили 190 тисяч гривень, з них освоїли станом на звітну дату – 60 тисяч гривень. Роботу над історико-архітектурним опорним планом міста планують завершити 1-го травня.

18-го квітня відбувся аукціона на визначення виконавця аерофотозйомки міста в заданих масштабах. на проведення таких робіт заклали 400 тисяч гривень. Участь в аукціоні прийняли три учасники. Наразі відбувається кваліфікація переможця. ТОВ “Геоленд 2000” запропонували найменшу вартість послуг – 304 тисячі.

“Вкрай важливою є актуалізація генерального плану міста, яка відобразить в собі сучасний ста містобудівної ситуації Володимира-Волинського. А саме, з 2014 року не можлива реалізація генерального плану на землях міністерства оборони. Крім того необхідні уточнені межі міста. Для актуалізації плану потрібно 600 тисяч гривень “, – наголосив Тарас Киба.

Читайте також: Прибрати, «прорідити» чи впорядкувати – у Володимирі-Волинському займуться білбордами




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця