<

У Володимирі-Волинському помер чоловік, інфікований COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:31 | 14.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

14-го травня, у Володимирі-Волинському зафіксували першу смерть від коронавірусу. Помер 44-річний мешканець міста.

Чоловік 1976-го року народження потрапив до лікарні 12-го травня, мав ряд супутніх захворювань, йдеться на офіційному сайті міста.

На даний час поліція проводить роботу з контактними особами та проводиться дезінфекція ймовірних місць перебування хворого. 

Не зважаючи на пом’якшення карантинних заходів, міська влада просить дотримуватисяобмежень і без  необхідності не виходити на вулицю, а у громадських місцях чітко дотримуватися рекомендацій лікарів.

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, інші – негайно телефонуйте до сімейного лікаря або у цілодобовий пункт невідкладної медичної допомоги за номерами телефонів 096 089 8122 або 063 754 9207 та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей і можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.




коментарів: 5
  1. варто було чекати !!! Адже у нашому місті місцева влада разом з мером самоусунулась від процесу поступового ослаблення карантину – ну мер зрозуміло – людина похилого віку і стані підвищеного ризику … НУ а що робить виконком , депутати – чому до цього часу не розроблені чіткі вимоги до відкритя закладів торгівлі , громадського харчування , які повинні були прийняти та затверджені владою кокретно для кожного закладу та підприємства вручено кожному керівнику та ФОПУ ПІД РОЗПИСКУ , після цього проведено перевірку дотримання відповідних вимог і тільки після цього вони могли б тільки працювати – а що ми отримали в місті – повний хаос … складається враження , що діюча міська влада не здатна чи не має бажання займатися такими проблемами …

  2. і ще . ще треба розібратися , як реагували медики і чи все було зроблено для порятунку хворого… А адже зараз на посади керівників призначені особи не дуже фахові . А ДЕХТО взагалі без достатнього досвіду і без врахування вимог згідно до керівників медичних закладів згідно чинного закладу … А МОЖЛИВО якщо б намісці були фахові керівники тому і можливо не булр б цього смертельного випадку …І ХТО ПОНЕСЕ ВІДПОВІДПЛЬНІСТЬ ЗА ТАКІ ПРИЗНАЧЕННЯ …

  3. А чому він не потрапив в статистику захворілих?Отримав результат після смерті?Як хочу,так і кручу статистикою?Де правда?

  4. Не поширюйте неправдиву інформацію! Якщо не володієте достовірними даними, то будь-ласка не пишіть казна-що.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа