<

У Володимирі-Волинському підтримали ініціативу щодо присвоєння ДЮСШ імені Олексія Зінкевича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 28.11.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

27-го листопада в спорткомплексі у Володимирі-Волинському відбулися громадські обговорення щодо присвоєння місцевій ДЮСШ імені її колишнього директора Олексія Зінкевича.

Нагадаємо, що процедура обговорення стартувала 28-го вересня, тож упродовж місяця громадяни могли надати свої пропозиції та зауваження щодо зазначеного питання, – йдеться на сайті міськради.

Мешканці міста висловили підтримку такої ініціативи. Присутні зупинилися на важливих моментах, які підкреслюють внесок колишнього директора у розбудову закладу.

Ініціативу щодо присвоєння імені Олексія Зінкевича ДЮСШ підтримали також Федерація боксу у Волинській області, відділення НОК України у Волинській області, Волинське обласне відділення (філія) КФВС МОН України, які звернулись до керівництва закладу з відповідними листами.

На обговоренні були присутні начальник Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України, член виконкому ВНОК України у Волинській області Олександр Манахін, виконавчий директор відділення НОК України у Волинській області Володимир Довганюк.

За результатами обговорення учасники підтримали думку про те, що ДЮСШ має носити ім’я Олексія Зінкевича.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця