<

У Володимирі-Волинському підписали Меморандум «Громада, дружня до дітей та молоді»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:42 | 12.10.2018 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

12-го жовтня у Володимир-Волинській міській раді відбулося підписання Меморандуму «Громада, дружня до дітей та молоді» з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

В’ячеслав Петрук, начальник управління освіти, молоді і спорту, повідомив, що місто увійшло в 20-ку кращих серед інших міст України, де впроваджується практика дружньої громади до дітей. Для представників ЮНІСЕФ, це підписання стало восьмим.

Сьогодні відбувається підписання меморандуму з містом, яке уже досягнуло вагомих успіхів у створенні умов сприятливих для проживання дітей та молоді. У Володимирі-Волинському реалізується низка ініціатив та проектів, що спрямовані на покращення умов проживання наймолодших городян та їхніх батьків.Нам приємно відмітити, що міська рада змогла налагодити продуктивний діалог із місцевим бізнесом задля інтересів дітей та молоді. Тож ми впевнені, що участь у програмі “Громада дружня до дітей та молоді” тільки примножить спільні успіхи громади та допоможе поширити досвід у регіоні“, – наголосила Наталія Бородчук, керівник проектів соціальної політики ЮНІСЕФ в Україні.

Міський голова Петро Саганюк подякував представникам Фонду за підтримку міста та додав, що попри те все зроблене, у Володимирі-Волинському потрібно докласти зусиль і разом з молоддю ще багато чого зробити.

Ми завжди підтримували молодь. Вона наше майбутнє, нашого міста і держави. І завжди будемо вас підтримувати і будемо старатися все зробити, щоб наше місто розвивалося“, – додав мер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця