<

У Володимирі-Волинському п’яний священик на «Мерседесі» в’їхав у автівку військовослужбоця – активіст

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 14.12.2018 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 22

13-го грудня у Володимирі-Волинському на перехресті вулиць Ковельської і Княгині Ольги зіткнулися дві автівки. За кермом одного з автомобілів перебував отець Юрій Пилипець із собору Різдва Христового в стані алкогольного сп’яніння.

«Автомобіль марки Шкода їхав по вулиці Ковельській, що у Володимирі-Волинському. Перед ним зі сторони вулиці Кн. Ольги автомобіль марки Мерседес робив розворот. Водій Шкоди задля уникнення ДТП вивернув кермо вправо, але Мерседес його все одно догнав», –  пише на своїй сторінці у фейсбук місцевий громадський активіст Тарас Сватко.

Сватко зазначає, що за кермом «Мерседеса» був отець Юрій із собору Різдва Христового з ознаками алкогольного сп’яніння. Водій «Шкоди» – військовослужбовець.

На місце події викликали поліцію, яка їхала близько 40 хвилин. Після відповідних замірів учасників автопригоди повезли освідчувати на алкоголь. Результати водія «Шкоди», показали нуль. Священник від освідчення відмовився, повідомляє активіст.

«Спочатку освідували військового. Драгер показав всі нулі. Далі, з інтервалом десь в 30 хвилин запропонували «продутись» святому отцю, але той відмовився. Потім лікар почав склади акт огляду», – інформує Сватко.

Також він зазначає, що медичні працівники поводили себе «по-хамськи» та не вказали у заключному документі ознак сп’яніння винуватця ДТП.

«Як виявилось в заключенні не описано ознак сп’яніння особи (запах алкоголю з ротової порожнини, нестійка ходьба, в’яла мова та ін.), а лише зазначено, що від огляду відмовився»,- пише громадський активіст.

За результатами ДТП поліція склала протокол за ст. 130 КУпАП на отця Юрія.




коментарів: 22
  1. Ні, це священник УП, а що є якась різниця?
    Я нікого не захищаю, пяний чи тверезий, але Т. Сватко що ходячий алкотестер?

    • незрозуміло чого він взагалі вештається по місту і чого він надає платні послуги адвоката чи юриста, якщо таким не є?

  2. Різдвяний піст, а священик в стані алкогольного сп’яніння. Чудовий приклад!

  3. Оце людина яка повинна подавати поиклад вірянам. Де совість, де порядність і відповідальність, де віра божа?

  4. видно вже святкує майбутній Томос , можна тільки догадатися а що ж буде після суботи !!!

  5. Якби людина була п”яна це було б в медичному висновку. ДТП незначне, постраждалих нема. Подивіться краще які зараз трапляються ДТП, дорогами ніхто не займається, не посипають не чистять, на вулицях трапляється погане освітлення.

  6. і ще . Дивні якісь священники в Соборі Христа .Один в невизначеному і підозрілому стані ( від проходження тесту на алкогольне спяніння відмовився ж) бює машину , інший теж вдарився тільки вже в грязну політику , знищив частину парку в центрі міста та ще й забрав будинок на вул. Шахтарській , в якому могла б оселитися чи вдова війського АТО з дітьми чи багатодітна мама з мадечою . Сумнівно , що ті священники вірять в Царство Боже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа