<

У Володимирі-Волинському оприлюднили програму загальноміських новорічних заходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:27 | 26.12.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Програму загальноміських новорічних заходів, які відбудуться вже в січні 2019 року у Володимирі-Волинському, оприлюднили на сайті міської ради.

Вже цієї п’ятниці, 28-го грудня, об 11-й годині в КМЦ відбудеться новорічний ранок «Зимова казка» (для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з  сімей, загиблих військовослужбовців, які потребують особливого соціального захисту). 

В 14-й годині – новорічний ранок «Зимова казка» (для дітей з обмеженими можливостями (ГО «Берег надії»).

В неділю, 30-го грудня в бібліотеці для дітей проведуть книжкову виставку- привітання: «Хай щастить усім нівроку кожен день Нового року» .

1 січня на Площі Героїв, головна ялинка міста запрошує  дітей на святкову програму “Зустрічайте Новий Рік!”

В четвер, 3-го січня в бібліотеці для дорослих, організовують Різдвяну інсталяцію «Сяйво чарівного свята».

У вівторок, 8-го січня, об 13-й годині в РБК відбудеться святкова програма «З колядою в серці».

Фольклорно-етнографічна виставка-панорама «На щастя, на здоров’я, на Новий рік»відбудеться в бібліотеці для дітей 9-го січня.

У понеділок 14-го січня розпочинаючи з 0-ї години працюватиме медова ярмарка. Далі в 16-й годині запланована святкова програма «Три празники в гості»: колядки, щедрівки, виступи вертепів. І о 19-й підбиття підсумків міського огляду  – конкурсу «Зимова феєрія».

17-го січня в бібліотеці для дітей о 14-й годині проведуть літературно-творчий мікс: «Свинка-парасинка – символ року». І о 13-й годині в дитячій художній школі відбудеться виставка на різдвяно-новорічну тематику «Різдвяні святки».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок